Cvičení pro dialyzované a transplantované ve školním roce 2018-2019

Pozvánka na Skupinové kondiční cvičení pro pacienty v dialyzační léčbě a po transplantaci ledviny pod vedením fyzioterapeuta

CVIČÍME VE STŘEDU OD 16.30 DO 17.30 h *

Co s sebou: pohodlný cvičební oděv, přezůvky na cvičení, ručník, zásoby tekutin podle potřeby
Místo konání: Fakulta tělesné výchovy a sportu (FTVS UK), José Martího 31, Praha 6 (info o dopravě na www.ftvs.cuni.cz), tělocvična katedry fyzioterapie, blok C, 1. patro. Z kapacitních důvodů je nutná rezervace místa na telefonním čísle 604 826 622 – nejlépe SMS. Místo si, prosím, rezervujte nejpozději večer před dnem cvičení.
Pro nové účastníky: Při prvním kontaktu uveďte své jméno, diagnózu (HD, PD, Tx) a délku léčby či doby po transplantaci. S sebou si přineste potvrzení od vašeho ošetřujícího lékaře-nefrologa, že se můžete věnovat kondičnímu cvičení pod vedením fyzioterapeuta.

* Aktuální změna dne a času cvičení v určitých intervalech vyhrazena; vždy aktuální info přihlášeným cvičencům prostřednictvím SMS.

Na setkání se těší Jana Bosáková za Společnost dialyzovaných a transplantovaných a PhDr. Andrea Mahrová, Ph.D. za kolektiv fyzioterapeutů.

Informace

Podpořte nás

Pokud chcete přispět na činnost Společnosti dialyzovaných a transplantovaných, zašlete prosím libovolnou částku na účet: 37832011/0100.

Do zprávy pro příjemce napište slovo příspěvek. Pokud budete požadovat potvrzení daru, nebo sepsání darovací smlouvy, kontaktujte nás prosím na mailu: prezidium@spoldat.cz.